Tort cu mar
Tort cu mar
PHE (mg) - 140 / total
_
Instructiuni / preparare
Se călește mărul cu putin zahăr pentru umplutură.
Se face aluatul și se toarnă jumătate in tavă, se coace 10-15 minute și apoi se adaugă marul călit și restul de aluat deasupra. Se pune din nou la cuptor până trece testul scobitorii.
Ingrediente
Blat:
- 325 gr Faina low protein
- 150 gr zahăr
- 125 gr unt (margarina moale)
- 240 ml suc natural de portocale sau de măr
- 1 linguriță praf de copt
Umplutura:
- 200 gr mar ras
- 30 gr zahar
alte retete
-
-
Tarta cu capsuni
Gustari / Desert -
Placinta cu Ciuperci si praz
Gustari / Desert -
-
Panacota PKU
Gustari / Desert -
Biscuiti cu cocos
Gustari / Desert -
Clatite PKU
Gustari / Desert -
Mar Copt cu Stafide
Gustari / Desert