 
                                Carnaciori PKU din legume
Carnaciori PKU din legume
PHE (mg) - 250 / Total
_
Instructiuni / preparare
Se călesc pentru 5 minute ceapa, morcovul şi ciupercile în ulei şi în untul topit, se adaugă sosul de soia, se mai lasă aproximativ 2 minute până scade zeama.
Separat se amestecă făina cu condimentele (sare, piper după gust, câte o linguriță de salvie şi oregano), iar într-un recipient separat se amestecă bine de tot uleiul cu ketchupul, sosul de soia,apoi se adaugă apa.
Peste făină se pun legumele, apoi lichidul, se amestecă totul bine şi se lasă 2-3 minute să se închege compoziția.
Se formează cârnăciorii (puțină făină pe mână neapărat, pentru a nu se lipi compoziția de palme) şi se rumenesc într-o tigaie cu ulei.
Ingrediente
100 g ceapă tocată mărunt
75 g morcov răzuit
75 g ciuperci tăiate mărunt
20 ml sos de soia
1 lingură de unt
220 g faina low protein
sare, piper, salvie, oregano
50 ml ulei masline
50 ml ketchup
80 ml apă
 
                                alte retete
- 
                                        
- 
                                        Parjoale din legumePranz / cina
- 
                                        Chiftelute din Jackfruit si legumePranz / cina
- 
                                        Supa Crema de CiuperciPranz / cina
- 
                                        Supa crema de dovleacPranz / cina
- 
                                        Pateu de ConopidaPranz / cina
- 
                                        Focaccia cu rosii cherry si maslinePranz / cina
 
                             
                         
                        





