Parjoale din legume
Parjoale din legume
PHE (mg) - 297 phe/12 buc => 24,5 phe/buc
_
Instructiuni / preparare
Ceapa, ardeii și dovleceii se fac puțin înainte pe plită sau în tigaie fără ulei, pentru a ieși apa.
Apoi se toacă mărunt. Cartoful se pisează cu furculița, se adaugă legumele tocate, uleiul de măsline, pesmetul și condimente după gust, sare, piper, pătrunjel,usturoi.
Se fac 12 bile și se așează într-o tava unsa cu ulei.
Se coc la cuptor la 200 grade pana sunt puțin rumenite.
Ingrediente
Cartofi 230 gr (se fierb în coaja) - 230 phe
Ardei 30 gr - 12 phe
Ceapa roșie 30 gr - 12 phe
Dovlecel 100 gr - 43 phe
1 lingura ulei masline
4 linguri pesmet pku
-----
297 phe/12 buc => 24,5 phe/buc
alte retete
-
-
Chiftelute din Jackfruit si legume
Pranz / cina -
Supa Crema de Ciuperci
Pranz / cina -
Supa crema de dovleac
Pranz / cina -
Pateu de Conopida
Pranz / cina -
Focaccia cu rosii cherry si masline
Pranz / cina -
Carnaciori PKU din legume
Pranz / cina