 
                                Pateu de Conopida
Pateu de Conopida
PHE (mg) - 300 / Total
_
Instructiuni / preparare
Conopida se fierbe sau se face la abur.
Se blenduieste bine cu celelalte ingrediente.
Se pune la frigider pentru minim o ora.
Se cantareste cat se serveste la o masa.
Ingrediente
400 gr conopida 
3 linguri ulei de masline
15 grame mustar dijon
Un varf de lingurita de turmeric
Sare si piper dupa gust. 
 
 
                                alte retete
- 
                                        
- 
                                        Parjoale din legumePranz / cina
- 
                                        Chiftelute din Jackfruit si legumePranz / cina
- 
                                        Supa Crema de CiuperciPranz / cina
- 
                                        Supa crema de dovleacPranz / cina
- 
                                        Focaccia cu rosii cherry si maslinePranz / cina
- 
                                        Carnaciori PKU din legumePranz / cina
 
                             
                         
                        





