Chiftelute din Jackfruit si legume


PHE (mg) - 415 phe /16 buc => 26 phe/buc

_

Instructiuni / preparare

Ciupercile și jackfruit le-am călit împreună în tigaie, cartofii se fierb în coaja.
Ceapa, ardeii și dovleceii se fac puțin înainte pe plită sau în tigaie fără ulei, pentru a ieși apa.
Apoi se toacă mărunt. Cartoful se pisează cu furculița, se adaugă legumele tocate, uleiul de măsline, pesmetul și condimente după gust, sare, piper, pătrunjel,usturoi.
Se fac 16 bile si se pun la cuptor la 200 grade pana se rumenesc putin.

Ingrediente

Ciuperci champignon 100 gr - 100 phe
Jackfruit din conserva - 200 gr - 70 phe
Cartof - 200 gr - 200 phe
Dovlecel 50 gr - 21 phe
Ardei rosu 30 gr - 12 phe
Ceapa 30 gr - 12 phe
1 lingura ulei masline
4 linguri pesmet pku
------
415 phe /16 buc => 26 phe/buc
 

Chiftelute din Jackfruit si legume

alte retete