Chiftelute din Jackfruit si legume
Chiftelute din Jackfruit si legume
PHE (mg) - 415 phe /16 buc => 26 phe/buc
_
Instructiuni / preparare
Ciupercile și jackfruit le-am călit împreună în tigaie, cartofii se fierb în coaja.
Ceapa, ardeii și dovleceii se fac puțin înainte pe plită sau în tigaie fără ulei, pentru a ieși apa.
Apoi se toacă mărunt. Cartoful se pisează cu furculița, se adaugă legumele tocate, uleiul de măsline, pesmetul și condimente după gust, sare, piper, pătrunjel,usturoi.
Se fac 16 bile si se pun la cuptor la 200 grade pana se rumenesc putin.
Ingrediente
Ciuperci champignon 100 gr - 100 phe
Jackfruit din conserva - 200 gr - 70 phe
Cartof - 200 gr - 200 phe
Dovlecel 50 gr - 21 phe
Ardei rosu 30 gr - 12 phe
Ceapa 30 gr - 12 phe
1 lingura ulei masline
4 linguri pesmet pku
------
415 phe /16 buc => 26 phe/buc
alte retete
-
-
Parjoale din legume
Pranz / cina -
Supa Crema de Ciuperci
Pranz / cina -
Supa crema de dovleac
Pranz / cina -
Pateu de Conopida
Pranz / cina -
Focaccia cu rosii cherry si masline
Pranz / cina -
Carnaciori PKU din legume
Pranz / cina